Kövess minket!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebook-on is!

  

Igen, lehet!



Lehet Más a Politika!
Baranya Megyei Alapszervezete

http://baranya.lehetmas.hu
E-mail: baranya@lehetmas.hu

Iroda:
7621 Pécs, Széchenyi tér 1. (Városháza),
III. em. 327. Telefon: 06 72 / 533-994

Titkársági órák (Harmat Gabriella asszisztens):

Hétfő: 8:30-12:30
Kedd: 8:30-12:30
Szerda: 10:30-14:30
Csütörtök: 8:30-12:30
Péntek: 10:30-14:30

Állandó képviselői fogadóóra:
Dr. Keresztes László Lóránt
- minden páros héten, pénteken 8:00-10:00-ig.

Dr. Kóbor József
- minden páratlan héten, kedden 16:00-18:00-ig.

A blog tartalmát a közösséghez tartozó szerzők privát írásai és véleményei alkotják.
Köszönjük.
A Lehet Más a Politika hivatalos nyilatkozatai a központi oldalon olvashatóak.

Bemutatkozik a polgármesterjelölt

2010.08.20. 07:43 Óvári Csaba

Dr. Keresztes László Lóránt

az LMP pécsi polgármester-jelöltje,
és a 12. választókerület önkormányzati képviselőjelöltje

35 éves vagyok, 35 éve élek Pécs nyugati részén (sokáig Kovácstelepen, jelenleg Patacson). A városhoz, és térségéhez való kötődésem ezen túl a családi gyökerekből is fakad. Régi baranyai családból származom, Pécs-környéki településen élt őseimet évszázadokra tudom visszavezetni. Jómagam Pécsett végeztem általános- és középiskolát, egyetemet. Jelenleg az építőipar környezetvédelmi ágában dolgozom. Több évig foglalkoztam a területfejlesztés, közlekedésfejlesztés kérdéseivel, mint kutató.

Boldog házasságban élek, feleségem az egyetemen dolgozik. Kislányunk mellé őszre várjuk kisfiunk érkezését. Családom támogatott a jelöltség elfogadásában.

Korábban nem voltam politikai párt tagja, politikával nem foglalkoztam. Még a szüleim sem voltak soha tagjai politikai pártnak. Az LMP-hez azért csatlakoztam, mert beláttam, hogy az Országunkat és városunkat 20 éve felváltva irányító, egymással acsarkodó, hatalmukat a magyar emberek politikai megosztásával megőrző pártok nem képesek megfelelő választ adni az előttünk álló kihívásokra.

Mit várhatnak tőlem?

Mint polgármester, a város összes polgárát szolgálni kívánom. Itt nőttem fel, most is itt élek, és itt is szeretném felnevelni gyermekeimet. Mindent megteszek tehát, hogy Pécs a lakóinak munkát adó, környezetével harmóniában fejlődő, biztonságos otthonunk lehessen.

Nem állítom, hogy a város összes bajára tudjuk a megoldást, és azt sem, hogy egyedül elérhetjük e célokat. Ezért a lehető legszélesebb együttműködésre törekszünk a város lakóival, civil szervezeteivel, és támogatni fogunk minden előremutató társadalmi és politikai kezdeményezést. A város érdekében fogom vezetni azt a civil bázisú, egyre szélesedő szakértői csapatot, amely már jelenleg is támogatja pártunkat a törekvéseiben.

Az elmúlt 20 év eredményeit látjuk itt Pécsen. A felhalmozott hatalmas adósságot nekünk kell majd visszafizetni. Volna tehát miről kérdezni a két nagy pártot. Ennek ellenére én elsősorban nem politikai harcokat akarok vívni, nem a múltról akarok vitázni, hanem végre dolgozni szeretnék azért, hogy városunk egy valódi fejlődés útján induljon el.

Nem vagyok politikus. Egyszerű pécsi polgárnak, családapának tartom magam. Törekszem arra, hogy meg is maradjak annak. Ahogy most a város utcáit járva, saját magam fogom gyűjteni az ajánlószelvényeket, 4 év múlva is itt akarok majd sétálni, és becsülettel az emberek szemébe nézni.
 

2 komment

Címkék: választás pécs önkormányzat baranya polgármester

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpecs.blog.hu/api/trackback/id/tr152234508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

housemd 2010.08.20. 21:49:17

Kedves László (vagy Lóránt),
mivel a tegnap megkapott LMP-s szóróanyagon még hiába (és kicsit morogva) keresetem a polgármesterjelölt nevét, rákerestem, és örömmel látom, hogy Te vállalod a megmérettetést. Személyesen ugyan emlékeim szerint még nem találkoztunk, de tudományos munkásságodat nyomon követem és nagyra becsülöm. sok sikert kívánok a kampányhoz!

pecsi.keresztes 2010.08.21. 09:17:06

Kedves housemd!

Köszönöm a biztatást és a támogatást. A jelöltünk nevének nyilvánosságra hozatalával igyekeztünk megvárni döntésünk hivatalos formába kerülését, ezért volt a késlekedés. Mostantól igyekszünk felpörgetni a kampányunkat, hogy eljussunk az emberekhez, megadva a valódi választás lehetőségét.

Kérlek kövesd Te is kampányunkat, és javaslataiddal, visszajelzéseiddel segítsd munkánkat.

Köszönettel és tisztelettel,
Keresztes László Lóránt
süti beállítások módosítása