Kövess minket!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebook-on is!

  

Igen, lehet!



Lehet Más a Politika!
Baranya Megyei Alapszervezete

http://baranya.lehetmas.hu
E-mail: baranya@lehetmas.hu

Iroda:
7621 Pécs, Széchenyi tér 1. (Városháza),
III. em. 327. Telefon: 06 72 / 533-994

Titkársági órák (Harmat Gabriella asszisztens):

Hétfő: 8:30-12:30
Kedd: 8:30-12:30
Szerda: 10:30-14:30
Csütörtök: 8:30-12:30
Péntek: 10:30-14:30

Állandó képviselői fogadóóra:
Dr. Keresztes László Lóránt
- minden páros héten, pénteken 8:00-10:00-ig.

Dr. Kóbor József
- minden páratlan héten, kedden 16:00-18:00-ig.

A blog tartalmát a közösséghez tartozó szerzők privát írásai és véleményei alkotják.
Köszönjük.
A Lehet Más a Politika hivatalos nyilatkozatai a központi oldalon olvashatóak.

Térdig a nyárban

2010.08.29. 14:02 Óvári Csaba

A forró nyárvégi napok ellenére gyakorta visszarévedek a februári, márciusi havas időszakra. Az egyetlen igazán közös a két időszakban persze nem az időjárás, hanem a tevékenység. Akkor is gyűjtöttük az ajánlószelvényeket barátaimmal, és ma is. Most is. Talán kevesebb cetlit kell most összeszedni, viszont jóval kevesebb idő alatt. Így meglehetős nehéz helyzetbe kerül egy olyan, frissen alakult szervezet, melyet a híresztelésekkel szemben sem amerikából, sem más pártok kasszáiból nem támogatnak. Az egyetlen, amire számíthatunk a választópolgárok hite és reménye. És hogy ez a hit, remény és aggodalom cselekvésre buzdítja őket.

Azokra a választókra gondolok, akik szabadulnának az elmúlt húsz év rossz politikai gyakorlataitól, megszokásaitól. Azokra, akiknek fontos a következő nemzedékek élete, akiknek fontos, hogy igazságosabb társadalomban élhessenek. Tudom, hogy ezek a választók elég elszántak ahhoz, hogy vágyaikat megvalósítsák, hogy megkeressék a demokratikus alternatíát az eddigiekkel szemben. Tudom, hogy ezek a választók felhívják, megkeresik, értesítik barátaikat ismerőseiket, hogy nagy a baj, hogy a lerövidített ajánlószelvény gyűjtési időszak komoly hátrányba sodorta az LMP-t. Tudom, hogy aggodalmuk és segítőkészségük, szándékuk, hogy részt vegyenek a környezetük alakításában segít nekünk.

Bízom benne, hogy ezek a választók sokan vannak. Szelvényeiket, barátaik szelvényeit elhozzák, eljuttatják gyűjtőpontjainkba, standjainkhoz a (Konzum irodaházhoz vagy a Csontváry utcára) vagy az irodánkba. Mert muszáj. Mert nem lesz újabb üzenet, hogy el kell menni, ha nem lesz elég ajánlószelvény az LMP-nél.

Ezért e nyílt levél, a segítségért. Az önmagáért és a jövőjéért felelősen gondolkodó választóknak. Mert kell a segítség!

Szólj hozzá!

Címkék: választás pécs önkormányzat baranya ajánlószelvény

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpecs.blog.hu/api/trackback/id/tr112256357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása