Kövess minket!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebook-on is!

  

Igen, lehet!



Lehet Más a Politika!
Baranya Megyei Alapszervezete

http://baranya.lehetmas.hu
E-mail: baranya@lehetmas.hu

Iroda:
7621 Pécs, Széchenyi tér 1. (Városháza),
III. em. 327. Telefon: 06 72 / 533-994

Titkársági órák (Harmat Gabriella asszisztens):

Hétfő: 8:30-12:30
Kedd: 8:30-12:30
Szerda: 10:30-14:30
Csütörtök: 8:30-12:30
Péntek: 10:30-14:30

Állandó képviselői fogadóóra:
Dr. Keresztes László Lóránt
- minden páros héten, pénteken 8:00-10:00-ig.

Dr. Kóbor József
- minden páratlan héten, kedden 16:00-18:00-ig.

A blog tartalmát a közösséghez tartozó szerzők privát írásai és véleményei alkotják.
Köszönjük.
A Lehet Más a Politika hivatalos nyilatkozatai a központi oldalon olvashatóak.

Nyílt levél a pécsi választókhoz

2010.09.01. 14:15 Óvári Csaba

Motto: "Ha nem foglalkozol a politikával, majd a politika foglalkozik veled!"

Bizonyára feltűnt már neked is, az LMP-nek kampányolok az Európa Parlamenti választások óta mind-mind erősebben. Most is a Lehet Más a Politika miatt kereslek meg levelemmel. Az LMP elkötelezett a civil kezdeményezések erősítése, a választói önrendelkezés szabadságának növelése mellett, mely ügyek mellett az eddigi kormányok és ellenzékek nem igazán emeltek szót. Fontosnak tartjuk, hogy a helyi ügyeket helyben, az ott élők bevonásával döntsék el, közösen. Ezért száll síkra a párt Páty és Sukoró ügyében. És ezért emeltük fel hangunkat a mecseki uránbányászat újraindítása kapcsán. A lakosság tájékoztatásához elengedhetetlenül fontos, hogy a hírek forrásához minél közelebbről jussunk mi is információhoz. Ezen szeretnénk képviselőinkkel a Baranya megyei és a pécsi közgyűlésben dolgozni. Szeretnénk, ha a pécsi ügyek nem politikai-gazdasági összefonódások háttér-alkui, hanem a közösség megbeszélt és átlátható témái lehetnének. Ehhez elengedhetetlen, hogy kellő súllyal megjelenjünk a pécsi közgyűlésben.

A kampány során fegyvertény, hogy a szocialista konglomerátum (alias Baloldali Összefogás) és a Fidesz-KDNP-ÖPE pártcsoportosulás mellett ki állít polgármesterjelöltet. Fontos jelzés a választók felé, hogy csak az elmúlt húsz év két rossz választása jut e, vagy van lehetőség az újra, van lehetőség arra, hogy az eddigiektől gyökeresen eltérő, a lakosságot bevonó politizálás kezdődjön városunkban. Ha ilyen politizálást szeretnél a fejed feletti döntések helyett, akkor valószínűleg már az LMP-nek adtad az ajánlószelvényed. Ha nem gondolkodtál még rajta kinek adnád, itt a lehetőség, hogy a valódi választás lehetőségét támogasd. Ha gondolod, küldd tovább ezt a levelet, mondjuk öt ismerősödnek, és részesévé válhatsz a csodának, a választói akarat formálásának. Részt nyersz a fontos döntések meghozatalából, és abból a lehetőségből, hogy valami történelmi fordulatban dolgozhattál.

Bizonyos vagyok benne, hogy ha idáig elolvastad, szívesen segítenél nekünk. Hozd el vagy juttasd el ajánlószelvényedet a gyűjtőpontjainkba, a standjainkra csütörtök estig! Szólj barátaidnak, ismerőseidnek te is! Tarts velünk a Virrasztáson csütörtök este! Légy részese egy valódi csodának!

Üdvözlettel

Óvári Csaba

Szólj hozzá!

Címkék: pécs baranya polgármester ajánlószelvény

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpecs.blog.hu/api/trackback/id/tr102264376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása