Kövess minket!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebook-on is!

  

Igen, lehet!



Lehet Más a Politika!
Baranya Megyei Alapszervezete

http://baranya.lehetmas.hu
E-mail: baranya@lehetmas.hu

Iroda:
7621 Pécs, Széchenyi tér 1. (Városháza),
III. em. 327. Telefon: 06 72 / 533-994

Titkársági órák (Harmat Gabriella asszisztens):

Hétfő: 8:30-12:30
Kedd: 8:30-12:30
Szerda: 10:30-14:30
Csütörtök: 8:30-12:30
Péntek: 10:30-14:30

Állandó képviselői fogadóóra:
Dr. Keresztes László Lóránt
- minden páros héten, pénteken 8:00-10:00-ig.

Dr. Kóbor József
- minden páratlan héten, kedden 16:00-18:00-ig.

A blog tartalmát a közösséghez tartozó szerzők privát írásai és véleményei alkotják.
Köszönjük.
A Lehet Más a Politika hivatalos nyilatkozatai a központi oldalon olvashatóak.

Virrasztás után

2010.09.03. 13:04 Óvári Csaba

A remény ha elveszett, minden elveszett, mondják. Tegnap este a remény visszaköltözhetett Pécsre, és újjáéledhetett a Széchenyi téri virrasztás során. A remény, hogy van a választókban igény, és van szándékuk az igényükért tenni. Tegnap este 2176 polgármesteri ajánlószelvényt számoltunk össze a virrasztás végére. Nem sok, de éppen elég. Éppen elég egy olyan friss kezdeményezéstől, egy új hajtástól, aminek letörésén elég sokan fáradoztak, fáradoznak ma is. A jelek szerint hiába. A remény olyan erő, amit nem lehet csak úgy elfojtani, leszorítani, vagy elmetszeni. Hazugságok indája már most kezd rátelepedni az új hajtásra, de csak az idő az igazán ékes bizonyíték, hogy nem hiába fáradt minden tagunk, számos aktivista, és számtalan választópolgár.

Mert hozták, mit hozták, öntötték a szelvényeket tegnap estig! De nem százasával, csak párosával, fiatalok, idősek, vegyesen. Volt, aki visszafordult a város másik felébe, mikor megtudta, hogy még kinn leszünk a téren, csak hogy elhozhassa a szelvényét. Volt, aki az interneten tájékozódott az eseményről és volt, aki véletlen futott bele a hatalmas mécsessel megvilágított standunkba a Széchenyi téren. S amíg aktivistáink a várost járták én a városháza előtt tartottam a frontot. Válaszoltam, bíztattam, reméltem. Nem hiába.

2010. szeptember 3-án 9 órakor a pécsi helyi választási iroda átvette az LMP 9 további jelöltjének, s a pécsi polgármesterjelöltnek szükséges ajánló szelvényeket, átvizsgálásra. - Megjegyzés: a város 10 kerületében szerda óta hivatalosan is van képviselőjelöltünk, a jelölésüket a választási iroda elfogadta, a megyei listát csütörtökön délelőtt adtuk át a megyei területi választási irodának - Most már csak néhány óra feszült várakozás, hogy biztos legyen, amit sejtünk. Összehoztuk együtt! A pécsi-baranyai LMP csapat a nehezített pályán is jól szerepel.

Ez azonban csak részben a mi érdemünk. Lehetetlen lett volna a választópolgárok segítsége, támogatása nélkül. Mindenkinek köszönöm, aki szelvényét elhozta az eltelt két hét során valamelyik gyűjtőpontunkra, standunkba. Köszönöm azoknak is, akik ajtót nyitottak, és volt türelmük a szelvényt nekünk kitölteni. Köszönöm a rengeteg fáradozónak, jó- és rosszakarónknak. Nélkülük nem így sikerült volna.

Csak a REMÉNY, az, csak utoljára! :)

 

Virrasztásunkon a kaposvári LMP-ből is részt vettek. Ittjártukkor ezt a videót készítették, köszönjük!

Szólj hozzá!

Címkék: pécs demokrácia baranya polgármester jelölt jelöltek ajánlószelvény

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpecs.blog.hu/api/trackback/id/tr42268830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása