Kövess minket!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebook-on is!

  

Igen, lehet!



Lehet Más a Politika!
Baranya Megyei Alapszervezete

http://baranya.lehetmas.hu
E-mail: baranya@lehetmas.hu

Iroda:
7621 Pécs, Széchenyi tér 1. (Városháza),
III. em. 327. Telefon: 06 72 / 533-994

Titkársági órák (Harmat Gabriella asszisztens):

Hétfő: 8:30-12:30
Kedd: 8:30-12:30
Szerda: 10:30-14:30
Csütörtök: 8:30-12:30
Péntek: 10:30-14:30

Állandó képviselői fogadóóra:
Dr. Keresztes László Lóránt
- minden páros héten, pénteken 8:00-10:00-ig.

Dr. Kóbor József
- minden páratlan héten, kedden 16:00-18:00-ig.

A blog tartalmát a közösséghez tartozó szerzők privát írásai és véleményei alkotják.
Köszönjük.
A Lehet Más a Politika hivatalos nyilatkozatai a központi oldalon olvashatóak.

Nyílt válaszlevél Barkó Bélának, a Jobbik Baranya megyei elnökének

2010.09.08. 11:35 Óvári Csaba

Tisztelt Barkó Béla!

Ön múlt pénteken egy közleményben, kedden pedig a Pannon Televízióban vádolta meg az LMP Baranya Megyei Szervezetét, arra célozva, hogy pártunk az ajánlószelvényeket Baranyában nem tisztességes úton szerezte. Szó szerint a következőket fogalmazta meg: „Az elmúlt három hétben azonban sem a Jobbik aktivistái, képviselő- és polgármesterjelöltjei nem találkoztak LMP nevében gyűjtő tagokkal, aktivistákkal, sem választópolgári visszajelzések nem érkeztek arra vonatkozóan, hogy az LMP gyűjtené az ajánlószelvényeket.”

Ezzel olyat állított, ami nem igaz. Ugyanis nem csak több Jobbik-aktivistával találkoztam (és beszélgettem) a több hetes utcai gyűjtés alatt, hanem személyesen a Jobbik pécsi polgármester-jelöltjével is összefutottunk a munka során. Gyimesi Gáborral néhány percet beszélgettünk a Mecsek Áruház előtti téren, majd jó munkát kívántunk egymásnak a további gyűjtéshez. Gyimesi tanár urat egykori diákjaként  ismerem, így bemutatkoznunk sem kellett egymásnak.

A kérdés már csak az, hogy ön szándékosan próbálja félrevezetni a közvéleményt, vagy egyszerűen nincs beszélő viszonyban sem a Jobbik pécsi polgármester-jelöltével, sem pártja helyi aktivistáival. Ez utóbbi esetben kívánom, hogy pártjuk megyei szervezete mihamarabb megbirkózzon a belső kommunikáció hiányát okozó feszültségekkel.

Megtisztelne azzal, ha nem követné pártja országosan alkalmazott kommunikációs stratégiáját (és ezzel nem csatlakozna a politikai túlélésért elvtelenül küzdő szocialista kollégáihoz), és alaptalanul nem vádaskodna. Javaslom, hogy legyünk elsősorban becsületes magyarok, baranyaiak, pécsiek, majd csak aztán pártpolitikusok. Részemről továbbra is a tisztességes, korrekt kampányban hiszek, de ezt el is várom politikai ellenfeleimtől.

A szebb jövő igazmondással kezdődik.

 

üdvözlettel,
Dr. Keresztes László Lóránt
az LMP pécsi polgármester-jelöltje

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpecs.blog.hu/api/trackback/id/tr572279959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása